Kolla in 50 väskor från Givenchys vår 2017-kollektion, som erbjuds för förbeställning nu

Det kan vara semestersäsongen bäst nu, men märken ser redan fram emot våren, liksom det innebär att vi har vår Ögon på hur nya samlingar går också. Resort 2017 Bag Pre-Orders har dykt upp på våra föredragna online-säljare i ungefär en månad nu, liksom designers som Chanel samt Dior har släppt sina online-lookbooks för att få konsumenterna redo för de nya samlingarna. Idag går Givenchy med i sina rangordningar med en omfattande titt på våren 2017 (vilket är vad varumärket kallar resort), liksom vi har alla bilder.

Den viktigaste debuten från samlingen är Nobile Bag, som är en anspråkslös liten påse i två storlekar som påminner mig om en hel del Proenza Schouler Kent -väska. Det fyller ett utrymme i varumärkets sortiment mot den nedre delen av sin prisklasse (det lilla är $ 1 350, enligt Neiman Marcus förbeställning, liksom den lilla är $ 1 590), men det gör det på ett sätt som inte inte Känn dig särskilt relaterad till den övergripande Givenchy -estetiken.

Om du är mycket mer av en traditionalister, är alla dina gamla favoriter här, inklusive nya tar på Antigona såväl som Pandora, samt en särskilt tilltalande (och helt ny) handväska -version av Horizon Bag. Kolla in hela lookbooken nedan; Många av dessa stilar erbjuds för närvarande att handla eller förbeställa på Neiman Marcus, Bergdorf Goodman samt Saks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *