Antik Batik Swar Pouchette

Innan jag började arbeta för Team Purse-blogg (vi måste få några t-shirts gjorda, skulle vi inte) det fanns flera designers jag inte hade hört talas om. Antik Batik är ett bra exempel på detta. Och nu när jag tittar tillbaka har vi täckt en hel del väskor från den här designern och per normal finns det några som jag gillar mycket mer än andra. Men hej, är det inte alltid fallet?

Antik Batik Swar Pouchette är söt; Det är lika grundläggande som det. Denna mocka påse är täckt med strass, paljetter, kedjedetaljer och har mocka foder. Om du bara skulle läsa den beskrivningen kanske du tror att det var för mycket som händer, men med tanke på att det är en så liten väska fungerar den.

I själva verket är detta exakt den typen av väska som Megs skulle ha älskat som ett litet barn. Hon älskade alltid små utsmyckade saker. Hon skulle hitta en blank kvällsväska som vår mamma hade och Megs skulle fylla den med alla slags små saker hon hade räddat. Jag antar att det är därför Megs har ett så stort öga när det gäller mode och handväskor; Hon vet hur man fokuserar på de minsta detaljerna medan hon fortfarande kontrollerar den stora bilden. Så med tanke på denna idé i åtanke, återigen, är den här pouchetten sofistikerad medan han visar hur man tar en mängd detaljer och förenar allt. Gå igenom Shopbop för $ 238.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *