Grå handväskor: Finns det verkligen 50 nyanser ??

senast har vi sålt ett ton grå handväskor. Jag är inte säker på om det beror på att det är Pantone’s “årets färg” för 2021 eller om det här året bara försöker gå utanför sin komfortzon med en ljusare nyans av svart?! Nu har jag alltid älskat grått mycket mer än svart, med tanke på det för mig väljer det ännu mer. Beviljas, jag har aldrig varit en marin och svart fläkt eller brun och svart för den delen, om det inte är en taupe eller en lättare nyans av brun. Men jag älskar grå med båda dessa färger! På våren och sommaren älskar jag det med vita, koraller (alla rosa verkligen), orange och naturligtvis gul.

Så när Pantone kallade två färger i året i år var jag inte chockad av combo: yttersta grå och lysande gul! Och om du har hört talas om “Pantone” eller inte, är jag säker på att du har hört modetidningar och bloggar, etc. Prata om en “års färg” innan. Även om jag sällan lägger mycket uppmärksamhet åt de sakerna, finner jag det nyfiken. Gilla hur kommer de upp med färgen? Vem pratar de med? Vem fattar faktiskt dessa beslut? Och vad indikerar det i slutändan till köpare? LOL

Tidigare Pantone “Färg på året” Färger har varit, klassisk blå, levande korall, ultra violett, grönska, kaprifol, mandarin tango … kanske du får var jag väljer det här? Det är vanligtvis en “färg” för brist på bättre termer vs en skugga av svart. Gjort det är därför de lade till den belysande gula? Jag vet inte, men jag har alltid älskat den här kombinationen. Jag har faktiskt dessa fantastiska par lyckliga kilsandaler som har gul över tån och en grå fotled och jag har älskat dem i flera år!

I tidigare fotograferingar (som ovan) parade vi även dem. Men jag upptäckte att när vi gjorde photoshoots med gråväskor (visas nedan), dog jag mestadels dem med koraller och apelsiner och greener. Jag antar att jag personligen inte bär massor av gul, såvida det inte finns i en blommig design eller en viktig accentfärg. Vi försöker också hitta ett nytt gult läder för vår linje i år, tänker en ljusfärgad senap för att få det att känna sig som mycket mer av en årlig färg, med tanke på att det är vad vi alltid försöker göra. Hjälp dig att integrera färg i din garderob året runt. Naturligtvis kommer en grå väska också att hjälpa till med det ironiskt!?

Eftersom det fantastiska med grå är det förmodligen 50 nyanser, från ett mörkt kol ner till ett ljust silver och allt däremellan. Då finns det som en taupe skugga med en ledtråd av brun. Vi använder också massor av tvåtoniga läder med tanke på att jag känner att det kan lägga till så mycket tecken på din läderväska eller tillbehör. Vi älskar att lägga till roliga foderfärger på insidan som en fuchsia, hibiskusrosa till en skarlet röd, förutom att det är mycket lättare för dig att faktiskt se vad som finns i din fantastiska väska, är det som en solstråle.

Så vilken är min favorit? Det är för svårt att bestämma! Men du kan ta en höjd för dig själv och klicka på länken nedan för att se alla olika nyanser som vi erbjuder!

Kärlek vad du ser? vill veta mycket mer om oss? bli en insider här och få utvecklingen meddelande om försäljning, nyanlända och så mycket mer.

Dela detta:
Klicka för att dela på Twitter (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)
1 Klicka för att dela på Pinterest (öppnas i nytt fönster) 1
Klicka för att dela på tumblr (öppnas i nytt fönster)

Så här:
Gilla lastning …

Är orange plånböcker bara för hösten? 20 oktober 2021In “E-handel”
Det är mycket mer neutral än en svart väska!?! 15 januari 2022In “läder färger”
Vad är hett i sommar? 8 juni 2019In “Tillbehör”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *