Marc av Marc Jacobs Petal till metallfliken pouchette

så massor av människor var kär i Marc Jacobs kronblad till metallen Sasha bärväska när vi skrev om det förra månaden som jag inte kunde vänta på andra väskor från Linjen att börja dyka upp online. Med en sådan uppenbar slog på sina händer, var de tvungna att ha mycket mer väntat i vingarna, eller hur?

Rätt! Marc av Marc Jacobs kronblad till metallflikvouchetten är den mindre, billigare versionen som fortfarande har all den inställning av originalet.

Jag är verkligen glad över det sätt som Marc av Marc Jacobs valde att utföra den här mindre versionen. Istället för att bara stakar hårdvaran och slappna den på en rektangulär liten väska, behöll de många av linjerna i den större och mycket mer sofistikerade väskan, men på ett mycket mer strömlinjeformat sätt. Hårdvaran är det som verkligen gör det, men samma lilla gyllene sparrow är närvarande här.

Jag gillar lite den svarta av den större väskan till det här blå, även om det skulle se fantastiskt mot de gråa och bruna tröjorna. MBMJ ger dig en särskilt lång crossbody-band där, vilket skulle låta dig laga det över tjocka lager och kläder när det är kallt väder, men jag kunde se att det här är en go-to-väska hela året när du vill ha lite attityd i din se. Gå igenom Bloomingdale för $ 198.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *