7 väskor under $ 39 från Danielle Nicole

Under försäljningssäsongen inspekterar jag aktivt mina föredragna e-tailers för att leta efter de allra bästa erbjudanden jag kan hitta. Jag har inte fått en väska den här försäljningssäsongen (jag fick ett par skor som jag är i som såväl som kommer att dela dem snart), men när jag bläddrade i valet på Neiman Marcus igår, stötte jag på en Varumärke med väskor som sträcker sig från $ 17 till $ 39.

Jag var tvungen att ta en titt till såväl som då var inte säker på om det fanns ett misstag, som ett extra antal som saknades från kostnadsmatten, men det verkar som om vi senast diskuterade Danielle Nicole -väskor, påsar och kostnader som kostnader och kostnader har förändrats väsentligt. Jag introducerade först Danielle Nicole -väskor 2009, liksom att överväga att då Danielle Nicole har vänt sig mot en vegansk linje kontra läder. Under 2009 är väskan som jag undersökte kostnaden 495 dollar, men idag är ett val av Danielle Nicole -väskor alla under $ 39 idealiska nu på Neiman Marcus.

Väskan är gjord med konstgjorda läder (polyuretan), men när jag tittade på bilderna såg det inte ut som påsarna stod ut som konstgjorda läder. Några av stilarna är exceptionellt söta, liksom kostnaden för min föredragna väska, Alexa Crossbody Satchel, är markerad till $ 35 ideal nu.

Det är ovanligt att upptäcka väskor till detta pris, liksom till och med mycket mer ovanligt att upptäcka dessa kostnader på väskor på Neiman Marcus. Visst, du kommer inte att få exakt samma högkvalitativa såväl som material som du gör för premiär och moderna designersväskor, men stilarna är bedårande och kostnaderna är galen. Se mina val nedan samt handla valet av Danielle Nicole -väskor på Neiman Marcus.

Danielle Nicole Tarah Snake-Embossed Crossbody Bag
35 $ ​​med Neiman Marcus

Danielle Nicole Libby tryckt crossbody väska
$ 26 med hjälp av Neiman Marcus

Danielle Nicole Eva Flap Hold Bag
$ 30 med hjälp av Neiman Marcus

Danielle Nicole Arabella Tiny Crossbody Bag
17 $ med Neiman Marcus

Danielle Nicole Alexa Tiny Crossbody Bag
35 $ ​​med Neiman Marcus

Danielle Nicole Arielle Crossbody Bag
$ 30 med hjälp av Neiman Marcus

Danielle Nicole Alexa Tiny Crossbody Satchel Bag Salmon
35 $ ​​med Neiman Marcus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *