Upphetsad för höst?!?

Jag har tillbringat den senaste månaden, undersöker, mailar och kontaktar boutiquer. Vissa köper fortfarande vår vår / sommartidslinje men alla andra har trodde hösten 2016 för någon gång nu. Men med affärer runt om i landet som hålls vid olika tider under hela året är det alltid svårt att ställa upp möten, även med butikerna som tar oss. Nyligen kom Brynn och jag slutligen att tillfredsställa med våra regionala butiker, som alltid är så snälla att spara lite pengar i sina budgetar för oss!

Prepping för dessa möten var jag lite angelägen om vad man kan förvänta sig och vad man ska göra sedan av den bitupplevelse jag har. Vi började dagen klockan 10:00, bilar och lastbil fyllda med den nya höstsamlingen och beredd att få order. Det var fascinerande att se exakt hur snabbt butiksägarna fattade beslut om sina höstbeställningar, men de förstod vilka färger och stilar som är finaste för sina kunder. Under hela dagen märkte jag vilka färger från hennes höstsamling, Woodstock och Aquarius (två av mina favoriter), var de mest populära för säsongen.

Förutom att se den nya samlingen kunde butiksägarna förhandsgranska prover av två nya utvalda höstväskor, den nya mappkopplingen / armstyrket samt en liten sidokroppsväska med avtagbar frans. TRUE TO HER DESIGNER ESTETIC, smälte Brynn en nuvarande trend föredragen som fransar till hennes funktionella, kloka stilar genom att producera ett val av avtagbar frans på en av handväskorna. Jag är upphetsad att se exakt hur bra dessa stilar gör, eftersom jag är absolut konsumerad med båda.

Innan den dag som slutade bestämde vi oss för att se en av de regionala butikerna i Evanston som vi har haft vårt öga, kallas snubblar såväl som relish. Vi förstår att de har gillat våra väskor ett tag nu, så vi trodde att vi skulle inspektera butiken personligen medan vi var ute och om.

Butiken var precis som vi trodde, så bedårande såväl som satt ihop. Vi föll omedelbart i liksom såväl som korsade våra fingrar för en positiv reaktion. Ägarna bad oss ​​om att skicka länderna igen. Men vad vi inte förväntade oss var efter att ha skickat dem, bestämde de sig för att bjuda in oss att vara en del av SIP & Shop Thursday Trunk Shows i juli. Vi kommer att vara den presenterade designern på Stumble samt Relish på torsdagen den 21 juli från 5-7 pm! Så om du är i området, snälla sluta med att sippa på lite vin från den regionala vinbutiken, Vinic samt se hela vår sommarlinje såväl som vissa finaste säljare!

Efter evenemanget visas Brynn Capella butiken i butiken i en vecka så sprida ordet såväl som de kommer inspektera urvalet!

Spara

Dela detta:
Klicka för att dela på Twitter (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på Pinterest (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på tumblr (öppnas i nytt fönster)

Så här:
Gilla lastning …

Bit ThingsJuly 16, 2018in “Boutiques”
Köpare & Little BusinessSeptember 27, 2016in “Chicago”
Allt kommer till en jakteptember 30, 2018in “handväskor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *