Rebecca Minkoff croc-präglad morgon efter mini väska

här på Purseblog, har vi i allmänhet hårda känslor om “präglade” exotics. Det ser alltid ut som läder försöker vara något det inte är, istället för att fira sin egen speciella unika-snöflinga-dom. Det ser vanligtvis lite billigt och ledsen, och det är de två värsta sakerna en high-end handväska kan vara.

Men på något sätt, efter några allvarliga försök och fel, har Rebecca Minkoff lyckats hitta ett sätt att göra Fake Croc Look Fab med Rebecca Minkoff Croc-präglad morgon efter mini väska.

Nyckeln till den här väskan ser high-end istället för billigt är allt i texturen. Så ofta, croc-prägling blir normalt läder i en styv, glänsande röra som ser mer konstgjorda än naturligt, och en stark likhet med PVC är inte vad de flesta väskmissbrukare vill ha. I stället har vi lika mycket slouch här som vi förväntar oss av den vanliga läderversionen av den här väskan, och det hjälper det att undvika att plast-y-mardröm som det kunde ha vänt.

Färgvalet är också en nyckel till den här väskans framgång (och varför jag valde att presentera den grå versionen istället för den gula). I en ljus version skulle präglingen bara se mer onaturlig. Att hålla färgneutral och naturlig hjälper bara till att stödja begreppet att det här är “Croc.” Väl spelat, Ms. Minkoff. Köp via Luna Boston för $ 550.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *