Prada Cleo är IT-Bag av 2022

i slutet av 2020, släppte Prada en snygg ny bär som kändes som en omedelbar träff. Debutering först under Pradas vår / sommar 2021 ‘Showen som aldrig hänt, säger Prada Cleo-väskan på en populär Prada-form från 1990-talet. Med inspiration från Prada-arkivet firar Cleo-linjen Pradas förflutna medan det återupplivas varumärkets arv för framtiden.

Cleos design är smal och strömlinjeformad, skapad för att bäras över axeln; Det passar snyggt under armen men kan också bäras för hand. Dess krökta linjer kramar nära kroppen, och även om Prada Cleo är enkelt, är det utan tvekan snyggt. Cleo gjorde vågorna så snart det släpptes, vilket gav sin rättvisa andel av uppmärksamhet, och snart efter en liten version släpptes också.

Prada Cleo kommer att vara någonstans i vår och sommar

När CLEO först introducerades föll jag för väskans enkla, rena linjer och smal profil, och långsamt men säkert, var väskan sig på toppen av min önskelista. Trots Cleos stigande popularitet och närvaro på sociala medier var det inte en väska som jag ofta skulle se IRL i New York. När du checkar ut Miami för service tidigare i år också, megs och jag diskuterade Cleos brist på synlighet i naturen.

Och sedan … Fashion Month Hit och vi kunde inte få nog av CLEO. Från New York till Milano till Paris och tillbaka, var Cleo förmodligen väskan av all modemånad. Vi såg ett stort utbud av Cleos både klädda upp och ner, toted runt staden efter moderns ljusaste stilstjärnor.

Vanligtvis, när de vet som vet till en viss trend eller stil, följer resten av världen snart, så det är bara en fråga om tid innan vi börjar spotta mycket mer cleo väskor i naturen. Cleo kom precis till en mängd olika färska nyanser, bäst för våren, även om väskan också lyser i sina neutrala nyanser.

Handla Prada Cleo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *