Att bli kär i Tiffany & Co. våren 2013 handväskor

Jag vet när du hör Tiffany & Co. Det första som kommer att tänka på är smycken, inte lädervaror. Men varumärket som är känt för de små blå lådorna är snabbt på väg att bli känd för sina stora blå lådor också. Efter att Tiffany tappade etablerade handväskdesigners Richard Lambertson och John Truex, blev det uppenbart att varumärket var redo att göra en stor stänk på handväskemarknaden. Formgivarna har hjälpt till att återuppbygga hela lädervaror för huset, vilket lämnar oss med en färsk palett av färger och mönster som glädjer.

Jag kan förstå varför andra skulle vara skeptiska, men när du ser bitarna personligen kommer alla handväskor att börja tänka på Tiffany & Co. när de ser ut för att köpa en ny väska. Kvaliteten på materialen är superluxe, och priserna är förvånansvärt rimliga jämfört med andra på marknaden. Estetiken handlar om rena linjer, eleganta former och för våren, glöm inte färgpoppen. Från färgblockering, till vändbara totes (som kan vara min favorit), till klassiska kopplingar, är linjen redo att bäras i månader framöver.

Efter att Vlad och jag spelade i showroom kände jag mig överväldigad av spänning för hela linjen. Tiffany kan inte bara sälja väskorna utan också sälja upplevelsen själv. När du går in i dörren övervinner en känsla av lycka dig när du tas till Dream World of Tiffany smycken. Men när du tar dig upp i hissen och kommer till lädervaruavdelningen väntar en annan upplevelse. Jag älskar presentationen, som hjälper till att visa upp påsarnas skönhet obefläckat, och naturligtvis är tanken på att ha en stor blå låda att ta med dig med dig något om köpet Magical. Från nyckelringar, till plånböcker, till väskor, till en picknickkorg som jag inte kan sluta drömma om, det är dags att lägga till Tiffany & Co. till vår handväskelista som ett märke att titta på. För närvarande, luta dig tillbaka och njut av vårt galleri för våren 2013 lädervaror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *