Introduktion av Oroton -plånböcker

Under de senaste åren har vi gjort en medveten ansträngning för att fortsätta täcka och dela varumärken som skiljer sig från listan över premiumdesigners som vi normalt komponerar om. Medan Oroton inte är exakt nytt, fångade (och höll) varumärket nyligen. Vi tror att du kommer att bli lika imponerad av dessa fantastiska, men ändå prisvärda väskor så bra som vi inte kunde tåla belysning av denna ny-till-USA-designer. Introduktion: Oroton handväskor.

Oroton grundades i Sydney, Australien 1938, liksom om det började som en importör av avancerade textilier, utvecklade varumärket sitt namn på hög kvalitet såväl som hantverk från extremt början. Idag förstås Oroton för sina tillgängliga men ändå extravaganta väskor som gifter sig med geniala rektorer med varumärkets långa respekterade historia.

Oroton revolutionerade australiskt mode genom att ersätta de traditionella materialen som normalt används för kväll såväl som kopplingspåsar med vävt metallnät. Då var detta banbrytande för metoden såväl som påsarna började snart få utmärkelser. Resten, så säger de, är historia.

Sedan 2018 har Sophie Holt, Orotons innovativa direktör, uppfunnit varumärkets rika arv för att ha en modern känsla, liksom varumärket sedan dess har breddat sina erbjudanden till en fullständig variation av lädervaror. Kostnader variation från $ 179 för en mini -väska till $ 699 för en stor arbets tote. Hitta hela samlingen via Oroton.

Även om det verkligen finns massor av fantastiska väskor, är min föredragna Muse Shoulder Bag som är en smidig baguettliknande mini-väska. Väskan är utformad av krok präglat läder och har ett enkelt utseende som är förhöjd på exakt samma gång. Detaljhandeln är $ 295 via Net-A-Porter. Varumärket erbjuds för närvarande inte i någon typ av amerikanska butiker, men med sin senaste ankomst till Net-A-Porter kan du satsa på att detta märke är ett du vill vara den allra första av dina goda vänner att upptäcka.

Oroton Muse Shoulder Bag $ 295

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *