Introduktion: The Louis Vuitton Pont 9 Bag

Vårmånaderna har varit extremt utmanande för lyxmärken. Vissa har ändrat sina företagsmodeller helt och väljer att driva tillbaka nya utgåvor eller tyst fortsätta med mindre fanfare än vanligt, och andra märken som Chanel och Louis Vuitton har inrättat prisökningar över hela världen. De senaste veckorna har nu tagit med sig en helt ny uppsättning utmaningar när vissa regioner börjar öppna sina butiker medan andra förblir stängda. Många butiker i Europa har börjat öppna igen, så det är inte oväntat att Louis Vuittons senaste väska för närvarande verkar vara tillgänglig för den europeiska marknaden. Information om den här nya väskan börjar långsamt att lura ut och idag ger vi dig en första titt på den helt nya Louis Vuitton Pont 9 -väskan.

Louis Vuitton Pont 9 -väskan är en läderflikväska som är klar med djärv logotyphårdvara. Denna strukturerade design är elegant och har böjda linjer, som skapar en snygg och sofistikerad vibe. Hårdvaran på den här väskan – en stor LV -logotyp inuti en djärv cirkel, är en signatur kuskod som går tillbaka till 1930 -talet som har ombildats av kreativa direktör Nicolas Ghesquière. Väskan, med namnet Pont 9, är uppkallad efter den äldsta bron i Paris (Pont Neuf), som ligger ovanpå Seine -floden.

Väskan är utformad helt av slät kohud från påsens kropp ner till dess trim och till och med foder. Även om det är enkelt, har väskan en subtil elegans med dolda detaljer som ett färgat läderfoder och en monogrammagnetisk stängning, som är undangömd under väskans klaff. Väskan har en justerbar rem och inuti finns det två fack – ett stort huvudfack och en mindre framficka. En blixtlåsficka på den bakre interiören fungerar för kosmetika eller mindre föremål. Övergripande dimensioner är 5,9 ″ L x 9 ″ W x 3,1 ″ d.

Tidigare denna vecka lanserades väskan via sin Europoean -webbplats, detaljhandeln för 2 870 €, och idag lanserades den i USA samt detaljhandeln för 3 900 dollar. Handla nu genom Louis Vuitton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *