Älskar det eller lämna det: MCM Patricia Visetos Satchel

Jag har lite av en kärlek-hat-relation med logotypväskor. När jag först blev besatt av idén att starta min designerväska, var det enda märket jag ville köpa från Louis Vuitton. Logotypväskor var alla rasande vid den tiden, och Louis Vuitton var den bästa av de bästa, och så naturligtvis var det allt jag ville ha. Tja, tider och trender förändras, och så småningom blev jag kärlek med logotyper. Nyligen har de dock kommit tillbaka med hämnd, och även om jag värmer upp till logotyper igen, var jag lite mot ett logotypmärke i synnerhet. Jag började bli mycket mer och mycket mer kär i MCM -väskor nyligen, men jag har mest varit mycket mer lockad av deras läderväskor sans -logotyp. Men när jag såg den här lilla lilla väskan tänkte jag för mig själv, “Man, jag tror att jag verkligen gräver den!”

Det som först drog mig in var den älskvärda formen på denna lilla lilla väska. Små påsar i dag är ganska mycket överallt, men jag älskar att formen på denna väska är så bara så tidlös. Det ser ut som att MCM tog en klassisk satchelform och krympade ner den. Även om den här väskan har MCM -logotypen, gillar jag verkligen det kontrasterande massiva brunt läder på framfickan och korgarna på väskan. Även om jag har varit på staketet med MCM: s andra logotypväskor, är kontrasten det som verkligen får mig att älska den här.

Denna sofistikerade väska är mycket strukturerad och har inte mycket att ge den alls. Det ser exakt samma ut när det är tomt eller fullt. Det är tillverkat av MCM: s signatur präglade kustade duk med kontrasterande läder och guldtonad hårdvara. En utsmyckad pushlock -stängning etsad med MCM -logotypen håller påsen säkert fäst. Väskan kan transporteras genom det övre handtaget, som är så läcker och söt, eller så kan du bära den korskroppen genom den avtagbara-och justerbara-långare remmen. Jag älskar flexibiliteten som detta erbjuder, och jag gillade att bära det bäst med båda remmarna fäst eftersom du kan byta sätt att du bär det! Detta skulle dock se så söt ut för en nattutseende som bärs genom det lilla topphandtaget.

En av mina favoritfunktioner i den här väskan – och andra som jag har utvärderat på sistone – är den bakre ytterfickan. Det är idealiskt för att lagra grab-and-go-artiklar du behöver snabbt, som ett tunnelbanekort när du är på språng, eller ditt ID/betalkort på en utekväll. Inuti är påsen fodrad i ett mikrosuerat material och har en inre blixtlås. Övergripande dimensioner av MCM Patricia Visetos Satchel är 6,7 ″ H x 8,3 ″ W x 3,1 ″ D. Interiören är verkligen liten, men det passar min iPhone X, ett litet kortfodral, mina solglasögon i en tygpåse, några olika kosmetika, Och ett paket gummi i framfickan – och jag hade till och med utrymme att spara!

köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *