De sommarklänningar jag älskar och påsarna jag skulle para dem med

någonsin med tanke på att jag var lite kvinna jag har velat använda klänningar. Du kan fråga min mamma, som gillar att berätta historien om exakt hur jag kom hus från min första dag av förskola vid tre års ålder samt stolt proklamerade “Mamma, jag tänker på att titta på mitt finaste på något sätt från och med nu”. Någonsin med tanke på att min starka deklaration, har jag försökt hålla starkt till mitt ord och klä sig i en metod som får mig att känna mig positiv och enastående varje dag.

För mig, känner mig finaste indikerar att använda en klänning. Jag gillar byxor ibland, men klänningar får mig att känna mig så vacker, för att inte tala exakt hur flexibel såväl som bekväma de är att bära. Tryckt, monokromatisk, mini, midi, liksom maxis-jag gillar dem alla. Enkel att klänning upp eller ner, klänningar är bara enkelt. Det enda som delegerat efter att ha kastat på en klänning är accent det, vilket utan tvekan är min föredragna del av att klä på en känsla som jag är säker på att resonera med andra handväska älskare.

Denna sommartid jag har köpt på Internet mycket mer än normalt såväl som har upptäckt mig att lägga till klänning efter klänning till mina (många) vagnar. För första gången har jag mycket mer klänningar i min vagn än påsar. Det finns bara så många söta klänningar i sommar. Kanske är det min önskan att komma ut och sätta på äkta kläder, men jag har varit upphetsad att sätta på en klänning även om det bara är för en mataffär. Jag har nyligen blivit så länge med Loveshackfancy-klänningar, som har en nyckfull, feminin, liksom livlig estetisk för dem.

Läs vidare nedanför en titt på min äkta livsköpkorg. Det här är klänningarna på min sommarlista, liksom jag har lagt till påsarna som jag skulle bära med dem. Jag tror att dessa kappa samt väska combos gör bästa par, liksom jag är helt lust över dessa magnifika duos.

Loveshackfancy Norma Maxi Gown ($ 595)

Valentino V-Sling Leather Hobo ($ 3,295)

Playa Lucila Tie Dye Gown ($ 140)

Wandler Hortensia Tiny Bag ($ 747)

Bassike V Neck Jersey Slip Gown ($ 140)

Stratberry Monochrome Weave Tiny Stylist Leather Convertible Hold ($ 445)

Banjanan Serafina kappa ($ 335)

Gucci Tiny GG 2.0 Marmont bärväska ($ 1,980)

Ulla Johnson Marjorie Tier Cotton Maxi Gown ($ 925)

Nancy Gonzalez Woven Frame Hold ($ 2,585)

Gratis människor Blue Jean Babydoll Gown ($ 128)

Prada Woven Vitello Big Carry ($ 2,250)

Alice samt Olivia Remada Eyelet Ruffle Tiny Gown ($ 395)

Kayu Taayla Bag ($ 240)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *