Bottega Veneta Cervo Flap Carry Bag är förmodligen mjuk nog att använda som en kudde

Det finns flera märkesavsnitt som jag aldrig missar när jag går till ett varuhus – vi har alla våra favoriter, och jag kan inte lämna Utan att kolla in Balenciaga och Valentino eftersom de gör mina favoritpåsar, men jag missar inte heller en möjlighet till Bottega Veneta läderfond. En touch är allt du behöver för att veta varför varumärkets väskor är så dyr.

Jag gillar det normalt när Bottega gör sina väskor av fasta bitar istället för deras berömda intrecciato eftersom det gör kvaliteten på materialet så mycket lättare att uppskatta, och det är exakt vad de har gjort med Bottega Veneta Cervo -klaffväska. Den har fortfarande de vävda inslagen som gör det otvetydigt Bottega, men det subtilt korniga platta läderet är showens verkliga stjärna.

Detta är inte det super-smöriga läder som många Bottega-väskor har, men det ser ganska läcker ut i sin egen rätt. Den är gjord av Deersskin, som inte är oerhört vanligt men känns fantastiskt, och det finns gott om det. Jag gillar de vävda detaljerna runt kanterna på fliken och själva påsen, men jag gillar särskilt hur kombinationen av platta och vävda lädershows av de subtila variationerna i färgen – det är normalt möjligt att säga det om svarta väskor. Gå igenom Saks för $ 1780.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *