CC 68: Den DIOR förbrukade Jokester

i dagens avbetalning av garderobs konfessionals som vi uppfyller en handväskedusiast som sparar hälften av sitt diskretionära vinst per månad för att få påsar. Denna självproklamerade homebody gillar att köpa såväl som Dior är hans yttersta vice. Medan han inte är blygsam om de saker som han gillar (väskor självklart!) Är dagens Confessor välmedveten att hans rutin är en ganska dyr. Att ha en stödjande partner är en viktig aspekt i denna handväska livs liv, liksom vanligt hans stora andra influenser hans mest nuvarande köper. Även om vår confessor är i den för spänningen såväl som är verkligen passionerad om påsar, njuter han inte av att köpa personligen så mycket som online. Även om han skämtar om att ha en “lyxsjukdom”, generellt är den här roliga killen tankegången mot väskor och köp som är lätt och roligt. Kolla in den fullständiga konfessionella nedan och var noga med att skicka in din egen!

Dela din egen konfessionell!

Det grundläggande

Ålder: 30
Könidentitet: Man
Plats: Kuala Lumpur, Malaysia
Yrke: Redaktör
Bransch: Bakgrundsscreening
Lön: $ 33.000.00
Hushållsinkomst: $ 33.000.00

Påsarna

Är du en Purseforum-medlem? Nej

Hur mycket påsar äger du? runt 40

Vilka väskor är i din samling? Övervägande dior!

Jag har ett antal kvinnliga dior, en dioderver, tre bokrotes liksom några chanels. En specifik föredragen av min är den fyrkantiga små i svart med guldhårdvara … liksom Oh! För att inte misslyckas med att komma ihåg mamma i min samling, Hermes Birkin i Struts, Tangerine, 35cm i Palladium hårdvara. Jag fick det som en present från någon speciell när vi återkommer vårt förhållande!

Hur mycket kostar din samling? Nära till $ 100.000 tror jag, om vi tog ut Hermes, blir det väsentligt mindre!

Vad är din mycket dyr väska? Hermes naturligtvis! Men med tanke på att det var en gåva, kan jag inte verkligen tänka på det kan inte jag?

Om jag verkligen skulle gräva med mina inköp, skulle jag ange Chanel Kid Brick jag fick tillbaka när det verkligen debuterades. Det var transparent såväl som i silver. Men jag brukar inte utnyttja det – inte riktigt så funktionellt att vara uppriktig såväl som vi skojar, den väskan är bara för böjning, inte för funktionell användning!

Vilka är de viktigaste varumärkena eller bitar i din samling? Dior, Dior och Dior!

Jag gillar varumärket så mycket och jag har spenderat ett utmärkt erbjudande om pengar på sina väskor! Jag handlar huvudsakligen med min personliga köpare så jag förstår inte någon individ från min regionala boutique. Jag har aldrig rest utanför Malaysia som jag inte riktigt tycker om att göra det såväl som verkligheten får veta, jag är verkligen verkligen njut av att göra aktiviteter som gör mig svett! Jag är en hembody men med en extremt (mycket) dyr hobby!

Vilken ålder fick du din allra första designerväska, liksom vad var det? Jag var i mitt sista år av universitetet när jag fick min allra första designer väska, det var Rockie väska av Alexander Wang. Jag tänker på att jag lovade mig själv att jag bara skulle få designerprodukter från Alexander Wang, Phillip Lim och liknande (alla asiatiska konstruktörer som jag kunde upptäcka det året) men jag misslyckades med att med tanke på att jag med tanke på det ‘m hooked på dior inte länge efter det. Den allra första diorväskan jag köpte var den stora kvinnan Dior i glaserad kalfskin, med tonal hårdvara, inte säker på vilken säsong som väskan var från men jag gillade det till de höga himlen. Det var som vid allra första syn såväl som vi har varit tillsammans sedan!

Finns det en viss väska du försöker köpa nästa? Jag har nyligen lagt ett köp för Bobby-väskan samt tålmodigt väntar på de stora nyheterna från min personliga shopper. Men annat än det tror jag att jag önskade en mer birkin, kanske i struts eller croc, 25cm. Jag gillar läckra väskor trots att jag är ganska lång och skrymmande.

Vilken specifik väska som har ett särskilt känslomässigt värde? Rockie samt absolut mitt allra första Dior-köp! Att Rockie gnistor min intresse för designerväskor såväl som den där dior-väskan, kille som väskan är vad som började denna besatthet av mig! Det är som mediciner såväl som jag är en dior junkie!

Känner du dig som väskor Ändra människors uppfattningar om dig eller exakt hur du behandlas? faktiskt såväl som nr.

De som har förståelse för modemarknaden skulle absolut tänka på mina väskor. Jag är relativt stor (US18) liksom jag tenderar att ha svart. Men jag alltid (alltid) se till att min väska pop! Jag gillar starka färger, strukturer och stilar så naturligtvis är många av mina väskor i ljusa färger. Något udda om mig är: Jag kämpar för att stila mina svarta väskor! När min klädsel är främst svart, gillar jag det inte när min väska blandar i, istället, jag vill att den ska vara kontaktpunkten i mitt utseende. De med noll förståelse av mode eller bara kallade “män” är antingen clueless eller inte störd.

De är mycket mer tänkande på vad min mun har att erbjuda – skämt.

Shoppandet

Hur vanligtvis gör ydu får nya väskor? Jag fick påsar kanske varannan månad? Jag förstår att det är fattigt och jag måste verkligen spara upp för framtiden, men hej, C’est La Vie!

Jag börjar börja snart, när jag återhämtade sig från den här avancerade sjukdomen!

Vilka butiker är du vanliga mest? Jag handlar inte riktigt i butikerna. Det skrämmer mig som precis här i Malaysia, du behöver vara av specifik klass för att handla på dessa avancerade butiker. Så jag gillar att köpa på internet eller med min personliga shopper. Han dömer mig inte såväl som WorldWideWeb bryr sig definitivt inte om min klädsel när jag klickar på det “Lägg till i varukorgen” -knappen!

Får du någonsin begagnad påsar? Var används du? ja! ja! ja! Jag gillar att köpa för Preloved! Vi har inte riktigt en lämplig butik för det här i Malaysia som fashionphile eller realreal, men Instagram är en himmel för väska älskare! Jag har ett antal butiker som jag regelbundet och ofta erbjuder jag även mina väskor till dem. Vinn-vinn situation!

Erbjuder du gamla väskor att betala för nya inköp? Ja. mycket definitivt! Jag var inte född med en silversked som sköt i min hals, och jag är inte genast underbar för att få mig en socker-pappa eller till och med den lyckliga att bli födda som en royalty. Så jag måste jobba med min röv för min hobby … såväl som att döma från min väska samling därför långt, jag har jobbat hårt. Att sälja påsar nu och då är det en bra metod för att fräscha min garderob, få lite extra pengar och förhoppningsvis finansiera mitt nästa köp. Men jag skulle inte räkna med det så mycket som dior inte verkligen håller sitt värde så jag normalt förlorat ett par hundratals när jag säljer dem. Ändå har jag utnyttjat pengarna för att finansiera mitt nästa köp.

Det är normalt en ytterligare diorväska!

Känner du någonsin samhället på att köpa mycket mer påsar? Nej. Jag känner mig pressad av mig själv mycket av tiden. Jag kommer inte riktigt in i dessa influensers hype, eller någon varumärkesannonsering (med att säga att jag är skyldig att få den diorsadeln när de tog tillbaka det, men det är bara att en persontid! (Löfte)).

Tycker du om att din väska köper investeringar? Nej. Förutom min Birkin blev ingen av de andra fått med avsikt att sälja den eller som en investering.

Vem påverkar dina beslut? Jag liksom ibland, mina stora andra. Han gillar Louis Vuitton samt har varit en ivrig samlare. Jag tvärtom, har blandade känslor om varumärket. Jag menar, jag gillar några av sina väskor, men jag tycker inte om det monogrammet (han skulle döda mig om han ser det här). Det enda monogramet jag gillar var på akvarellens hastighet. Jag saknade den samlingen men. Jag var lika bra och så väl bröt under den tiden att betala för det. Den preloved marknaden här i Malaysia är brutal när det gäller Louis Vuitton så jag har sparkat mig kvar och perfekt när jag inte har pengarna för att få den väskan när den dyker upp på mitt Instagram-flöde.

Är Försäljningspartneranslutningar Instrumental till din shopping? Nej. Jag handlar inte riktigt i affären (lol)

Varför njuter du av shopping, bortom bara att få något nytt? Jag gillar känslan av att ha något, vare sig det är nytt eller förlöjt (fortfarande, nytt för mig). Det lugnar mig såväl som när jag är stressad av jobbet, skulle jag alltid titta på mina väskor såväl som staten “Mina spädbarn är här med mig med tjock och tunna”

Det är konstigt. Jag har en udda bilaga till mina väskor. Men jag erbjuder dem från tid till annan!

Har du någonsin känt som om du fick sämre service i en butik eller butik på grund av ditt utseende, etnicitet eller kön? Inte verkligen som jag är extremt positiv med mig själv. Förutom att om jag känner att jag inte välkomnas, får jag min röv där omedelbart. Jag borde inte behöva behandlas så bra som jag definitivt inte skulle låta dem behandla mig så.

Pengarna

Vem betalar för dina väskor? Mycket av tiden var det en halv och en halv situation. Han betalar för hälften och jag betalar för den andra. Men när det gäller min födelsedag eller hans födelsedag, är det en helt annan historia.

Sparar du en budgetplan för din väska? ja! Jag lägger alltid hälften av min inkomst varje månad för påsar – naturligtvis, efter att ha betalat hyran, utgifterna samt alla andra vuxna åtaganden.

Taboo-ämnena

Har du någonsin köpt en förfalskning eftersom du inte kunde betala för ett designerobjekt? tyvärr Ja. Jag tror att jag har fått två. En Calvin Klein bär samt en gucci tote. Båda var verkligen dåliga fakes eftersom det kostade mig faktiskt ingenting.

Gömmer du någonsin inköp från din betydande andra? Nej. Vi delar många av våra köpberättelser, inte köpet, bara berättelserna!

Vad är det skrämmaste du har gjort för att betala för en väska? Jag har utnyttjat min försäkringsskydd för att finansiera en ny vara diorväska! Det är fattigt såväl som jag fortfarande har det ärr på min vänstra hand, men det var dior var ett av de allra bästa köp jag någonsin har gjort. Ingen ånger.

Även om jag har erbjudit det inte långt tillbaka för att finansiera min diosver. Jag har odlat henne också as Jag behövde en mycket mer formell silhuett.

Tror du att din köp är någonsin ett problem? Har du någonsin känt som att du hade svårt med en köpmissbruk? Jag gjorde definitivt inte! Men mina goda vänner såväl som hushåll verkar dock tro på det sättet. Många av dem stödde mig när vi köper dock när vi är hemma, jag är bara ett enkelt mål för “du har spenderat så mycket!” såväl som “du måste sluta eller du kommer att bli bruten med 35!”

Det är frustrerande lol!

Resten av det

Några andra kostsamma hobbyer eller lustar? Nej inte direkt. Jag njuter av mina väskor såväl som bara mina väskor. Ingenting uppfyller mig mycket mer än lukt av läder samt nya väskor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *