Purseonals: Tods Secchiello lilla väska

Tod’s är ett märke som vi alla känner, men dess väskor har inte varit centrum för mycket diskussion bland oss ​​(eller bland våra läsare) ett tag. Jag har älskat några av Tods stora sko släppt, och väskorna har alltid varit väldigt vackra, men det hade bara inte varit en som fick min uppmärksamhet förrän jag såg den mycket roliga Tods Secchiello -väska.

Metallpolarna hjälper den här väskan att sticker ut, och hinkväsktrenden är fortfarande väldigt het nu. Kolla in hur min TOD: s Secchiello Bag -poäng i våra Purseonals -betyg nedan!

Estetik
Bland alla hinkväskor där ute lyckas denna väska från Tod’s att sticker ut. Väskan är prydd med stora polka -prickar i glänsande metall, och i månaden eller så eftersom jag började bära den här väskan har jag kompletterats med den ofta. Det finns så många hinkväskor på marknaden att en design behöver intressanta detaljer för att vara tilltalande, och denna Tods väska har just det.

Färgkombinationen är vacker: en krämig nyans med bara en touch av persika, tillsammans med de gyllene metallprickarna. Det finns två långa handtag för att bära påsen, och de sitter på sidorna på ett intressant sätt. Jag älskar den här väskan eftersom den känns annorlunda än alla andra som jag äger, vilket ger den ett fantastiskt estetiskt betyg.

Tods ägnar sig fantastiska uppmärksamhet på detaljer och den här väskan visar den; Ändarna på dragskan har tunga cylindriska drag, och väskans bas är diamantformad istället för en traditionell, cirkulär hink. Dessutom är varje metallpolka prick så glänsande att du kan använda den som en spegel – jag kanske eller kanske inte har kontrollerat mitt leende i den här väskan vid ett antal tillfällen.

Användbarhet + funktionalitet
När jag utvärderade min Mansur Gavriel Bucket Bag diskuterade jag hur svårt det är att göra en hinkväska funktionell. Anledningen till att denna väska är mycket mer funktionell är den kompakta storleken.

Dessutom är det något lite annorlunda med formen – botten av påsen är mycket mer en diamant än cirkel. Detta gör väskan mindre av en obegränsad grop, och jag älskar det. När jag når inuti kan jag hitta det jag letar efter ganska enkelt, men mycket av det måste också avsluta med den mindre storleken.

Insidan av påsen är olinjad, och det finns ingen inuti fickan. Men när dimensionerna är så kompakta kan jag inte riktigt se en ficka som är värdefull på något sätt. Ett av mina problem med väskan är den dubbla slingan på remmar. Jag älskar en fin, lång rem, men problemet med dessa är i vissa fall de faller av mig lätt. Om jag placerar väskan på ett bord och går för att plocka upp den, tycker jag vanligtvis att remmarna är lite trassliga.

Men totalt sett är denna väska lätt att bära och använda och lätt att komma in och ut ur. Mitt viktigaste problem med den lilla storleken är att det inte passar min kontinentala zip plånbok, och jag hatar att behöva ta ut mitt handväska och lägga dem i en annan korthållare. Jag gillar en väska som är kompakt men fortfarande kan passa mina väsentligheter, och jag räknar min handväska i min Essentials -lista.

Kvalitet + konstruktion

En av de första sakerna jag upptäckte om den här väskan är hur extremt mjukt och glamoröst läder är, både i känsla och lukt. Jag älskar att röra vid väskan och känna läderens stabilitet. Insidan är olinjad, men jag gillar utseendet på en olinerad påse, särskilt när läderet är fint.

När du håller den här väskan i händerna är kvaliteten lätt att se. Varje söm är på plats, läderet är den högsta kvaliteten och metalldetaljerna håller på plats väl. Jag har slängt den här väskan över min tagning i veckor rakt, kastat den på baksidan av min stol och kastat den fram och tillbaka i bilen, och den har ännu inte visat slitage.

Värde
Tyvärr kan jag inte tyckas hitta den här exakta väskan till salu bäst nu; Det var nyligen markerat och verkar nu vara slutsåld online. Det ursprungliga priset var $ 1 765, vilket sedan minskade 40% till 1 059 dollar. Prisetiketten på 1 059 dollar är fantastiskt för den här väskan, och det är svårt för mig att ge ett ordentligt betyg baserat på det faktiska priset kontra försäljningspriset.

Det ursprungliga priset var förmodligen lite högt för den lilla storleken; Det skulle ha varit bättre lämpat för medelstora storlek, som ursprungligen var $ 2 875. Jag kom ihåg att väskan är olinjad och inte innehöll ytterligare inre aspekter för prislappen. Kvaliteten på material som används och metalldetaljer dock skulle öka priset.

Uthållighet
Den här väskan är verkligen inte så klassisk som vissa andra Tods mönster, men även med prydnaderna är den inte alltför trendig. Jag gillar den söta platsen som den här väskan upptar, med precis tillräckligt med personlighet för att hjälpa den att skilja sig från och inte vara för vanlig på samma gång. Färgerna gör det enkelt att bära under flera säsonger, och stilen distraherar inte för mycket.

Naturligtvis hamnar vår Staying Power -kategori med att rangordna väskor som är beprövade och sanna klassiker och de mycket mer raka framkonstruktionerna högre. Men jag gillar verkligen den här väskan och medan jag ger den 3,5 stjärnor här tar den inte bort det faktum att det här är en fantastisk väska. Det finns andra versioner av Secchiello som inte har metallannonsenDitions som gör väskan mycket mer klassisk, och de är lätt tillgängliga på TOD: s nu.

Total
Denna väska kommer i bästa under 4 stjärnor, vid 3,9 stjärnor av 5. Väskan är lätt att bära, lätt, välgjorda och står åt sidan från andra väskor. Din enda fråga bäst nu är att spåra den exakta väskan om du söker efter den, men jag är säker på att TOD’s kommer att ha nya väskor snart och förhoppningsvis kommer att lägga till mycket fler väskor till den här familjen. Handla mycket fler stilar i Secchiello på Tod’s Online; Priserna löper från $ 1 215 till $ 1 925 eller butik Tods väskor genom Nordström.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *