Charlotte Olympia frågar: Vad är ditt tecken?

Jag är lite för ung att ha träffat tillbaka i dagarna när, “Så, vad är ditt tecken?” Var en varm pickup linje (tack och lov), men jag har sett tillräckligt med filmer för att veta att det förmodligen fortfarande är besvärliga bachelor där ute, pluggar bort med samma gamla kliché i en bar nära dig. Utan tvekan, när Charlotte Olympia Cosmic Collection frågar samma fråga, är det en mycket mer intressant proposition.

Designer Charlotte Dellal har festooned en grupp av sin populära Charlotte Olympia Pandora Box-kopplingar och matchande loafers med zodiac symboler för att matcha sina kunders astrologiska tecken, och nätet-Porter sålde ut ur de sex kopplingsalternativen nästan omedelbart. De andra sex tecknen har ännu inte anlänt, men när de gör det kommer det säkert att vara snabb försäljning. Jag kan berätta från erfarenhet att modeindustrin som helhet har ett ofta entusiastiskt förhållande med astrologi, med Astrologizones Susan Miller som påverkar många av Mode’s Queen Bees så mycket som någon gör. Med Charlotte Olympia Plum Spot som den nuvarande besatthet av många i stilen, drar du i lite zodiac roligt till sina mönster ett mycket kunnigt drag. Skulle du köpa en väska eller ett par skor som firar ditt astrologiska tecken?

Net-a-Porter har bara Gemini-kopplingen i lager för närvarande, men alla påsar detaljhandeln för $ 995. Alla sex loafers från den första uppsättningen tecken är fortfarande tillgängliga, och de säljer för $ 695. Du kan handla dem alla via net-a-porter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *