Rebecca Minkoff bucklade upp vikning över väskan

Du kanske har upptäckt att jag var lite Mia (saknad i aktion) förra veckan. Jag tillbringade många av veckan på att köra från västkusten till östkusten. För er som aldrig har upplevt en längdskideri var det en lång. Min syskon flög ut till Kalifornien och gjorde körningen med mig, vilket gjorde det mycket mycket mer spännande. Men ledande så mycket som själva körningen gjorde jag en total rengöring av topp till botten av mitt hus som inkluderade att bedöma alla mina tillhörigheter. Så som du kan föreställa mig fastnade jag på min handväska.

När jag gick med alla mina väskor var jag när jag återigen påminde om min brist på väskor mellan kropparna eller till och med bra/nya påsar. Jag har ett antal påsar, men jag tror att det är dags för mig att diversifiera min samling lite. Ingen anledning att inte, eller hur?

När det gäller att diversifiera din handväska kan du verkligen inte gå fel genom att lägga till en Rebecca Minkoff -väska. För mig, liksom vad jag letar efter, skulle Rebecca Minkoff knäppte viket över väskan vara ett fantastiskt tillägg till min samling.

Denna tvärkroppspåse (med 25 ″ remdroppe) är tillverkad av läder och har en märkbar, men ändå inte lika bra över den toppspucklade remmen. Jag gillar att blixtlåset som beskriver på framsidan av påsen tillsammans med tofs -dragarna. Jag uppgav det för länge sedan, men zipper som beskrivs är betydande bäst nu såväl som jag inte ser att det går någonstans när som helst snart. Ärligt talat, detta stör mig inte en bit. Denna väska har bara en antydning av edginess medan den fortfarande kan samarbeta med så många olika kläder. Köp med Shopbop för $ 395.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *