Triple 7 Global Bow Feather pannband

Så, i förväg: Ja, det här är inte en handväska! Och ja, det här är en handväskblogg. Men handväskor gillar tillbehör i allmänhet, eller hur? Jag vet att jag gör det. Och variation är livets krydda, eller hur? Självklart! Så varför inte bara skaka upp saker och ting lite en sekund och prata om något som är definitivt tillbehörsliknande, men inte på ett handväska sätt.

Översättning: Det är måndag och ingen av mina typiska webbplatser sätter upp något som helst intressant eller roligt under helgen för mig att skriva om, och jag kan inte pressa blod från en sten. Ni har alla sådana dagar på dina jobb, jag är säker. Men i min innebär det att jag får prata om det vackra Triple 7 Global Bow Feather -pannbandet.

Och vackert är det exakta ordet för det. Jag är en stor anhängare av denna trend, trots att den delvis kan ha sitt ursprung i den fruktansvärda Kenley på förra årets säsong av Project Runway, och jag gillar det mer, ju mycket mer ser jag det.

Jag valde just detta pannband eftersom färgen är vacker; Så många är gjorda i svart, som kan se alltför stram ut mot många hårfärger när det finns i det överflöd som ofta finns i den här stilen. En juveltonad lila, accentuerad med svart, är den perfekta motgiften. Jag kunde se att detta var idealiskt på nästan alla skuggar av brunt, blondt eller rött, och det skulle förmodligen till och med passa in ganska bra på dem med svart hår. Jag kan vara delvis i det eftersom jag har gröna ögon och lila nära mitt ansikte tenderar att ta ut dem, men för det ganska förnuftiga priset kanske jag bara klickar på “Köp.” Köp via Luna Boston för $ 28.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *