Row Alligator-ryggsäcken är $ 34 000

Row Alligator-ryggsäcken, $ 34 000 via Net-A-Porter

Två löjligt kostsamma svarta alligatorpåsar på en dag, oh my! Vi rapporterade tidigare att raden skulle släppa liksom att kosta deras alligatorryggsäck till $ 39 000. Om du har 40 stora att bränna, har jag goda nyheter för dig: den faktiska detaljhandelskostnaden är $ 34 000 såväl som det erbjuds nu på Net-A-Porter.

De dåliga nyheterna för majoriteten av världen är att $ 34 000 köper en trevlig bil, collegeundervisning, bostadslånsbetalningar eller en årslön. Så hopp på det “inte-gå-till-köp-detta-väskan” -tåget med mig om du höstar in i den kategorin.

Men klistermärkechock åt sidan, låt oss prata om stilen på Row Alligator -ryggsäcken.

Först och främst såväl som uppenbarligen är detta en ryggsäck. Vissa modedesigner har omfamnat ryggsäcken utseende över tid men det har aldrig varit ett betydande tryck mot trenden. Jag föredrar att mina ryggsäcksdagar ska delegeras gymnasiet, men jag avvisar inte att en modern ryggsäck kan skapas.

Jag tror att raden har producerat en extremt härlig ryggsäck, en som till och med skulle ha på mig. Den svarta alligatorhuden sticker ut på väskans kropp såväl som att det finns justerbara dukrem, ett inre avtagbart handtag, massor av fickor och läderfoder. För att ge lite av avslappnad touch har ryggsäcken en dragkonst. Jag kan snabbt se båda Olsen -tvillingarna ta med den här väskan, slängda över axeln eller dingla från händerna, lämna varje kvinna som längtar efter att göra denna ryggsäckstil till sin egen.

Ju mer jag tittar på den här väskan, desto mer växer den på mig. Det kan till och med förvandla mig till en ryggsäck kärleksfull kvinna igen. Kostnaden är emellertid absurd för ett märke som är nytt i handväskan (beviljat, kostnaden är absurd i allmänhet).

Köp via Net-A-Porter för $ 34 000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *