Senaste besatthet: Céline Sangle Shoulder Bag

Ibland förstår jag att en väska är utmärkt från lagerbilder, men vanligtvis kräver jag att du ser en bit personligen för att verkligen förstå om jag länkar till den eller inte. När allt kommer omkring kan stockbilder lura på både bra såväl som dåliga sätt-brunn-tagna bilder kan göra att en typisk väska ser lyxig ut, såväl som dåligt tagna bilder kan göra att en underbar bit hantverk ser genomsnittlig ut, liksom kanske till och med billig. Personligen avslöjas dock allt.

När jag hjälpte min finaste goda vän att leta efter det perfekta icke-traditionella bröllopshändelsen förra helgen, upptäckte jag mig själv i handväskan av Barneys, som man gör. Hon har såväl som jag har liknande smak i påsar (till exempel, på denna specifika dag, hade vi båda med medelstora vinrödspåsar med korsbodi-remmar), liksom vårt intresse räknade på Céline Sangle Shoulder Bag. Hon hade tänkt på att få en när hon köpte sin sista väska, liksom även om jag alltid gillade väskan på foton, var det min allra första upplevelse med den personligen. Jag var imponerad.

Den nya versionen av Sangle är särskilt stor sedan dess mångsidighet: Väskan innehåller både den breda, korta webbbedens ullband som väskan alltid har haft, vilket är perfekt för en-axel som ger och distribuerar vikten väl-idealisk för en stor arbetsväska. Från och med den här säsongen inkluderar vissa versioner på samma sätt en tunnare, längre tvärbindningsrem i läder, vilket förstärker det redan superfunktionella väskans mångsidighet och öppnar den lika mycket som konsumenter som tänker på ett något mer avslappnat val på helgerna.

Sammantaget är Sangle en helt diskret arbetsväska som ser kostsam ut och extravagant men skriker inte en specifik designers namn högst upp i lungorna, liksom den stora storleken, flera inre och exteriör fickor samt också När utbytbara remmar gör det till ett fast alternativ för alla som letar efter en bra väska att ta till kontoret. Jag hade inte en till hands för att prova det, men jag slår vad om att det till och med skulle vara en liten bärbar dator.

Köp med Céline eller ditt föredragna varuhus för 2 900 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *