Hobo Interntional Triple Chain Clutch

Vid denna tidpunkt vet vi alla att jag älskar en bra, ekonomisk koppling. De användningsområden som jag har för dem involverar vanligtvis avskyvärda handlingar med missbruk av väskor i dykbarer, så det är bäst för mig att inte investera mer pengar i en som jag är villig att förlora när jag lämnar det på baksidan av en toalett.

Min inställning till den här frågan är ganska pragmatisk, och jag satsar på att jag inte är den enda flickan i 20 -talet som måste väga dessa problem när de väljer en väska för en utekväll. Du vill vara snygg, men du vill inte sätta en av dina mest uppskattade väskor i riskzonen. Det är där Hobo International Triple Chain Clutch kommer in.

Och det som intresserar mig mest i den här söta lilla kopplingen är inte det trippelkedjehandtaget som refereras till i sin moniker – jag tycker att ramen är mycket mer intressant. Den glänsande silverstängningen är krökt och elegant på ett retro sätt som jag inte kan få tillräckligt med. Personligen känns det robust och tjockt, som om det inte skulle bli öppet och spilla dina saker över hela trottoaren.

Och som alltid är patent ett av mina favoritmaterial för den här typen av väska. Varje väska som kommer att tas till cocktailpartier eller barer kommer att komma i kontakt med sin rättvisa del av vätskan någon gång, oavsett om det är när någon spill en drink eller när du sätter den ner på en bar eller bord som har inte ” t har torkats ner. Patent är mycket mindre poröst och mycket lättare att rengöra än vanligt läder eller satin, särskilt när det gäller vätska. Den här kopplingen finns i flera färger, men min favorit är den mediumgrå som du ser här-det är den typ av skugga som kommer att tjäna dig väl året runt. Köp via Nordström för $ 98.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *