Gucci Ophidia erbjuder traditionella aspekter uppdaterade med vit lädertrim

I sin kärna förblir Gucci ett av de mest förvarade modehem genom tiderna. Men med innovativa regissören Alessandro Michele vid rodret uppfinner tidigare koder ständigt med en modern lins.

Inom samlingen av Gucci Aria utvecklas den traditionella Gucci Ophidia -linjen genom att para ihop den omedelbart igenkännliga GG -ultimata duken med en vit lädertrim såväl som en blå såväl som röd webben på ett val av silhuetter, inklusive den traditionella bärväskan, kameraväska , axelväska, såväl som mer. Det slutliga resultatet erbjuder ett nytt handtag som många av husets definierande element, inklusive det dubbla G -emblemet i guld.

Gucci Ophidia Little Shoulder Bag, Gucci Geometric Intarsia Faux Fur Coat

Gucci Ophidia kameraväska, kvinnors GG -slingback -pump

Påsarna med Gucci Ophidia

En av de mest använda väskorna i min personliga samling är en variation av Gucci Ophidia-medium bär med webbdetaljer, liksom denna nya återgivning med en vit lädertrim kan snabbt bli en av dina mest använda väskor också. Med rätt dimensioner (15 ″ W x 11 ″ H x 5,5 ″ D) för att få dina vardagsprodukter medan du håller dig lätt och enkel att kasta över axeln (dubbla läderhandtag med en 10 ″ minskning såväl som 21 ″ lång ), den här väskan handlar om praktiska. Jag har upptäckt att läderet är extremt hållbart såväl som enkelt att rengöra, liksom naturligtvis GG Ultimate Canvas är lätt och långvarig. Det finns ett mikrofiberfoder, en inre dragkedja, såväl som du kan säkra bäret med en magnetisk snäppstängning.

Gucci Ophidia Medium Carry with Web Detailing, Gucci Geometric Intarsia Faux Fur Coat, Women’s GG Slingback Pump

För en mer kompakt väska som fortfarande har dina nödvändigheter finns det Gucci Ophidia Little Shoulder Bag eller Gucci Ophidia kameraväska. Axelväskan har rundade linjer högst upp på påsen, medan kameraväskan erbjuder en mer unik rektangulär form. Båda innehåller exakt samma stilelement, från de arkivinspirerade detaljerna som den blå såväl som röda versionen av webben till dubbel G-dragkedjan såväl som GG Ultimate Canvas. Medan axelväskan erbjuder en justerbar rem, har kameraväskan en lång rem som på samma sätt ger gott om utrymme att bära påsen över axeln eller som en tvärbodi. Dimensionerna är ganska lika, med axelväskan är 9,5 ″ W x 7,5 ″ H x 3 ″ D samt kameraväskan är 9,3 ″ W x 5,5 ″ H x 2,8 ″ D.

Gucci Ophidia Medium Carry with Web Detailing, Gucci Ophidia Little Shoulder Bag, Gucci Ophidia Camera Bag

Medan GG Ultimate Canvas är ett av de mest igenkännliga utskrifterna, ger dess parning mot skarpa vita (men inte starka vitt) läder en förhöjd touch, ett som erbjuder förmågan att klänna eller klänna ner klädseln du kopplar ihop dessa väskor med. Du kan välja den här läckra kappan såväl som ett par eleganta klackar eller gå med den sportigare utseendet på denna klänning (lägg till selen om du verkligen vill ha den oförutsedda beröringen).

Upptäck Gucci White Ophidia

Gucci geometrisk intarsia faux pälsrock

Gucci Ophidia Little Shoulder Bag

Gucci Ophidia Medium Carry with Web

Gucci Women’s GG Slingback Pump

Gucci Ophidia Little Shoulder Bag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *