Tisdag Skorday: Jag kan inte sluta tänka på dessa $ 1200 Chanel Sandaler

tidigare den här månaden dedikerade vi en hel tjänst till den sportiga sandalutvecklingen. Denna trend har tagit upp ånga för några årstider nu, och även om nästan alla moderna och lyxiga designer producerar någon form av sportig sandal, får inte glömma att originalen – Think Birkenstock och Teva har funnits i årtionden.

Birkenstocks har alltid varit min go-to-comfort. Faktum är att när jag började kämpa med fotproblem som tonåring rekommenderade min läkare dem. Jag har haft dem i över 15 år, och medan de har gått igenom perioder i det förflutna, är populariteten hos dem nu omöjliga att ignorera.

Upptagen i denna trend kan spåras tillbaka till ett par år sedan, när “pappas sandal” trenden började plocka upp ånga, vilket gör sitt utseende på landningsbanor och så småningom på fötterna av modeflickor runt om i världen. En av de mest önskade paren, och sanningsenligt paret jag hade i åtanke när jag skrev mitt ursprungliga bit på sportiga sandaler, är Chanel Velcro-plattformen Sandal. Jag måste vara ärlig – jag kan inte sluta tänka på dem.

Bild med hjälp av @KarenBritchick

Chanel släppte först en version av den chunky sandalen på våren 2016 landningsbanan, och medan jag har känt till deras uber-trendiga existens, har jag betalat skorna inte. Jag hade (och har) aldrig splurged på ett par designerskor. Jag har alltid hållit mina stora inköp till påsar och ibland tillbehör, och även om jag har en tvättlista med designer godisar skulle jag pryda mina fötter med om mina medel var obegränsade, det är mycket sällsynt att jag faktiskt överväger splurging på ett par skor . tills nu.

Jag föreställde mig aldrig att mitt första Chanel-köp skulle vara ett par sandaler som kostar mycket mer än hälften av min New York City-hyra, men jag måste vara ärlig, jag kan inte sluta tänka på dem. Älska dem eller hata dem (det är verkligen inte mellan), du kan inte neka komfortnivån på en sandal så här, och personligen användningen jag skulle komma ut ur dem är tillräckligt för att jag ska överväga att dra avtryckaren.

Jag blev 30 i maj och har ännu inte fått mig något att hedra denna milstolpe i mitt liv. Jag har några saker i åtanke, men överväldigande fortsätter jag att komma tillbaka till dessa sandaler. De sitter på min humörbräda, dyker upp på mina sociala medier och kommer i åtanke när jag sätter ihop en outfit för dagen. Även om de används i några olika sorter är jag främst lockad till det mörka denimparet. De verkar mest sålda, men jag har redan kontaktat en rådgivare på Chanel och en personlig köpare för att försöka hitta dem. Dessutom finns det mycket försäljning med hjälp av den sekundära marknaden. Handla nu med hjälp av Vestiaire Collective.

Vilka är dina tankar på en mega-splurge som den här? Skulle du ha på sig dessa sandaler?

bild med hjälp av @thefashionguitar

bild med hjälp av @pernilleteisbaek

bild med hjälp av @ cassandra.cadwell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *