IOFFER.COM RECENSION: en av de värsta CELINE replika påsar jag någonsin sett!

Det finns gott om dåliga iOffer.com recensioner här på bloggen, speciellt när du tar en titt på de bluff säljarna varningssida, och det är faktiskt varit ganska länge eftersom jag har hört talas om någon försöker köpa en replika väska från denna webbplats. Jag var verkligen lättad över att se människor stop shopping med dem.

Men jag fick nyligen denna översyn, och precis som jag förväntade mig, har ingenting förändrats här. Det är inte bara Céline replika väskor från iOffer som du bör undvika shopping för, men alla märken replika handväska i allmänhet. och jag hellre upprepa mig att hjälpa reserv en dålig själ som kan falla i iOffer fälla, även med risk för att låta överflödig.
Så, bara för att klargöra en gång: om du letar efter kvalitet, inte iOffer platsen att hitta den. På deras hemsida kan man inte riktigt vara säker på någonting som: 1) Du vet inte om säljarens omdömen är verkliga, 2) du inte vet vad du kommer att få, och 3) du inte vet om återvänder objektet är faktiskt en möjlighet. Det är sant att priserna är låga här, men vad som är bra om det när du hamnar emot en påse som denna replik Celine bagage du aldrig skulle bära?
Denna replik Celine väska är smärtsamt att titta på och jag hoppas att våra läsare har lärt sig sin läxa att hålla sig borta från denna sida! bara rulla ner till den e & bilderna nedan att döma själva!

Min kära Angie,
Det känns som om jag besvikelse dig just nu med denna Ioffer översyn eftersom du har lagt ned så mycket möda på att göra oss att förstå varför vi bör undvika denna webbplats. men jag trodde att det minsta jag kan göra är att tala om för dig och dina andra läsares om min erfarenhet.
Kanske det finns flickor som fortfarande överväger att köpa från den här platsen och jag hoppas att jag kan hjälpa dem att ändra sig. även om jag visste att denna webbplats är inte trovärdig, fanns det fortfarande en liten djävul i mitt sinne säger ”Hmm, kanske du kommer ha tur och påsen faktiskt kommer att vara bra!”
Så jag hittade en säljare som hade många Celine replika väskor och många kundrecensioner, jag trodde att detta var en bra sak. De var inte alla positiva, men de flesta av dem var. Jag gjorde erbjudande om en replik Celine bagage med svart och beige. Han erbjöd en rabatt för Western Union, men jag vägrade och valde PayPal istället.
Jag skickade honom pengar, och han gav mig ett spårningsnummer. Efter mer än en månad, fick jag väskan. Jag ska inte ljuga för dig, jag var rädd innan jag öppnade paketet. och jag hade skäl att känna på det sättet, ser hemskt påsen! Åh, och det är svart och vitt, inte svart och beige som jag ville. Om bara det var det enda problemet med det!
Jag trodde att returnera det var meningslöst, skulle Fraktkostnaden som halva priset på påsen. Så jag tänkte att jag skulle skicka folk på Ioffer att begära återbetalning. men gissa vad? Säljaren var ingenstans att hittas, stängde han sitt konto! och iOffer vägrar att ta något ansvar för det.
Jag förlorade inte en massa pengar, men jag lärde mig min läxa den hårda vägen. Det enda jag kan säga: flickor, inte lyssna på den lilla djävulen i huvudet som jag gjorde!
Angie, jag hoppas att ni ska dela min Ioffer.com översyn på din blogg. lita på mig, jag är ledsen att jag inte lyssna på ditt råd!
Tack

Den framifrån av Celine Nano

Den vy bakifrån av Celine Nano

Den bottenvy av Celine Nano

Den dragkedja av Celine Nano

Handtagen på Celine Nano

insidan av Celine Nano

Nu replica påsar på iOffer är billigare än på de flesta anständiga replika platser och det finns många modeller att välja mellan. Men iOffer är bara en medlare, de aldrig engagera sig om något går fel i ett köp, så att du som köpare i princip inte har någon skyddsnät.

Denna Celine replika bagagetoto hänger bilden ovan är fruktansvärda, och bilderna talar för sig själva, så jag kommer inte att göra några ytterligare kommentarer. Du kanske tror att denna erfarenhet är en av, men sanningen är att detta är den vanliga historien när det gäller iOffer shoppare, och slutresultatet är förvånande. sanningen skall fram, du kan inte förvänta sig en $ 50 knockoff väska från alla märken att se så bra. Så spara dina pengar och spendera dem på något (eller något annat) innan du tänka två gånger om shopping här!

Hur användbart var det här inlägget? ExcellentGooDaveragePoorawful

Betygsätt denna artikel (3 röster)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Du kan också njuta av:

Spot den falska Louis Vuitton Veau Cachemire …

Chloé Faye replika ryggsäck Review

Att köpa replika handväskor online? här är några …

Authenic vs replika Louis Vuitton Inköp Guide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *