Louis Vuitton Tahitienne Väskor

Louis Vuitton Tahitienne Väskor

Artsy tillbehör är i full blomning. Och vet du vilken linje jag älskar mest? Louis Vuitton! Från akvarellen Speedy till Louis Vuitton Tahitienne Väskor har Louis Vuitton tagit ett lätt och roligt tillvägagångssätt på deras vårväskor. Jag har fångat LV-buggen. Louis Vuitton Tahitienne väskor är svåra att inte älska. De är monogram, men inte alltför splattered monogram. Faktum är att medan logotypen är stor är det fortfarande svårt att dechiffrera för många som inte känner till de nya objekten från varumärket. Väskan är utformad med vävt bomullsduk och ett monogramutskrift med en handmålad effekt inspirerad av ett 1924 LV-kedja. Insidan ger bara roligare, med mindre Tahitienne-tryck. Formen är perfekt för mig och känslan är perfekt för utväg och sommar. Egentligen tittar jag på den här väskan och bildar mig med min bikini på väg till stranden eller ute för en dag på båten (eller ännu bättre på en exotisk ö semester!). De rika, livfulla färgerna är inspirerade av Paul Gauguin, en postimpressionistisk målare som är känd för sin djärva användning av färg. En annan Perk är de justerbara läder axelremmarna och inre rem som kan justeras för att ändra påsens form och kapacitet. Ok, jag är typ av obsessivt kär, jag ska erkänna det. Medan priserna inte är super billiga, allt från $ 1200 till $ 1600, erbjuder påsarna en bra sommar känsla.

Köp Louis Vuitton Tahitienne GM i Rose genom Eluxury.

Louis Vuitton Monogram Tahitienne Cabas GM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *