PurseForum Underhåll Open Thread

Vår PurseForums sista stora driftstopp för uppgraderingar av programvaran inträffade 2016. Vi hade sedan övergått från en programvaruapplikationsplattform till en annan, såväl som medan dagens underhåll inte är snarare som större, det är fortfarande ett ett ett en markering av ett avgörande milstolpe för samhället. För det mesta kan du förvänta dig att saker och ting kommer att vara bekanta visuellt, men det kommer att finnas en hel del nya användbara, praktiska funktioner samt mycket förbättrad mobil kompatibilitet.

Den nya programvaran kommer också att bana metoden för andra extremt intressanta ansträngningar som vi har organiserat för senare i år. Megs såväl som jag är oerhört extatiska såväl som vi är ledsna för att du alla utsätter er alla för den tillfälliga brädet stängning, men vi lovar att ditt föredragna stadsdel av väskentusiaster kommer att återvända mycket bättre än någonsin!

Under tiden, känna dig gratis för att använda kommentaravsnittet nedan som en öppen tråd att chatta på. Vi hoppas att du är bra, jag kommer att uppdatera detta publicera lite senare när jag har ett koncept om när du kan förvänta dig att TPF kommer att återvända!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *