Celine nano bagage väska från motluxury.cn recension / jämförelse (i bilder)!

Hej allihopa! Ledsen för att vara så m.i.a – Jag har haft en riktigt hektisk sommartid så långt som hade extremt tid att uppdatera bloggen. Hur som helst jag är tillbaka nu och ung pojke Åh ung pojke har jag en fantastisk sommartid. Mina nyaste inköp inkluderar en Hermes 25cm Birkin, vissa Chanel, Chloe, Prada, liksom Celine (som presenteras i den här artikeln!). Jag kommer att uppdatera bloggen med alla mina utvärderingar under de kommande dagarna såväl som är mycket stolta över att dela exakt hur otroligt min nyaste replikinköp är.

Så låt oss börja med min nyaste Celine Nano – Jag köpte en tricolor Nano från Counter Lux (deras nyaste länk är på www.counterluxury.cn). Jag försökte vara mycket mer “kul” så istället för att få en solid väska som är min typiska preferens jag fick kombinationen av oliv / grädde / svart som fortfarande är ganska neutral, men blandningen av färger är tillräcklig för att väskan ska tänka Om “kul” i mina böcker. Utan ännu mer tvekan är det här en bild av väskan:

Jag gillar verkligen färgkombinationen på den här väskan. Jag har upptäckt en hel del förbättringar i den höga kvaliteten på celine nano eftersom sista gången jag köper min svarta nano från idealisk celine, inklusive mycket bättre sömnad, form, robusthet, såväl som vikt när det gäller hårdvaran. Hårdvaran på min gamla celine nano (svart) är mycket lättare jämfört med den nya hårdvaran, liksom den nya hårdvaran har bara ett mycket bättre utseende så bra som att känna sig övergripande. Väskan är också en miljon gånger mycket bättre än min allra första celine replika som jag hade köpt en lång tid tillbaka som ser helt hemskt ut när man sätter sida vid sida med den nya väskan. Jag har tagit bilder av alla påsar sida vid sida för att du ska festa dina ögon. Så fortsätt såväl som ta en titt nedan:

Den nya hårdvaran är fenomenal!

När du håller upp hårdvaran är det bra såväl som tungt!

Detta är min riktigt gamla celine (köpte ett par år sedan) vs. min nyaste celine. Du kan se ett extremt glänsande läder som ser snällt plast-y på den gamla väskan, men det nya läder är mycket mer matt lika bra som luxe.

En närbild på baksidan av påsen!

En närbild av detaljerna på framsidan av påsen!

Det är precis hur remmen kom förpackad.

Ett plastluftspaket ingick inuti för att hjälpa till att hålla typen under frakt.

En bild av botten av påsen!

Titta exakt hur billigt min allra första celine replika ser – jag är tacksam jag har kommit långt ifrån mina första dagar att köpa fattiga väskor!

Alla 3 påsar föreställde sig sida vid sida. Det går från värsta högkvalitativa (vänster sida) till finaste (höger sida).

Närbild på logotypen / handtagen.

Detta var min andra replika celine väska jag köpte från ideal celine som var bra men inte lika bra som min nyaste väska från motlux!

Ett annat sida vid sida av den värsta väskan (vänster) vs den allra bästa (höger). Betala intresse för logotypen – det ser ovanligt stort såväl som starkt på väskan till vänster.

Min bit celine samling!

Hur bra var det här inlägget? ExcellentGooDaveragePoorawful

Betyg Denna korta artikel (4 röster)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Du kan också njuta av:

Chanelpurses.cn Review / varning (Reader e Underkastelse)

Designer-Discreet.ru Review: Yves Saint Laurent (YSL) …

Goyard St Louis carry replika Review

Verkligheten om att köpa replika Bags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *